Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@jonkersschroeffundering.nl

Krinner

Krinner schroeffundamenten

Jonkers schroeffunderingen maakt gebruik van KRINNER. KRINNER is de ontwikkelaar van het schroeffundament. Dit schroeffundament is ontwikkeld in samenwerking met Duitse technische universiteiten en is een grond verdringende funderingspaal. Deze schroeffundamenten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar en zijn voor een groot aantal toepassingen van moderne fundamentbouw geschikt.

De speciale productietechniek van de KRINNER schroeffundamenten biedt garantie voor een lange levensduur tegen een lage prijs en weinig arbeidsuren. 

De KRINNER schroefpalen komen in verschillende maten variërend van 550 millimeter tot 2100 millimeter. Ze zijn beschermd tegen roestvorming, dit komt door een thermisch verzinkte oppervlaktebedekking volgens de richtlijnen DIN EN ISO 1461. Ook beschikt deze over een doorgelaste indraaispiraal, voor extra stevigheid en verhoogde levensduur. KRINNER schroeffundamenten ondersteunen een draagvermogen tot wel 7 ton (7 kN).

Krinner Solar

KRINNER heeft ook een solar concept uitgevonden, omdat steeds meer bedrijven investeren in een schonere wereld vrij van CO2. Ook wordt de bodem niet aangetast door het fundament. Momenteel is Krinner een van de marktleiders op het gebied van pv-veldopstellingen. Ook wanneer u een grote fiscale afschrijving verwacht aan het einde van het jaar kan het een verstandige keuze zijn om geld te investeren in duurzame zonnepanelen. Wanneer u recht heeft op de EIA regeling kunt u namelijk 41,5% van de investering in een duurzaam energiesysteem verrekenen met uw winstbelasting of inkomstenbelasting. Meer informatie over de KRINNER solar systemen vindt u op de solarsystemen pagina.

Krinner prijzen

KRINNER hanteert scherpe prijzen ondanks dat het een van de grootste spelers is in de schaarse markt. Omdat elk fundament een geheel uniek project is en een eigenhandige aanpak vereist is het geven van een prijs echter alleen mogelijk wanneer wij weten wat uw wensen zijn. Neem daarom contact met Jonkers Schroeffundering op om snel en vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Bekijk de uitgebreide PDF over de KRINNER schroeffundamenten.

KRINNER PDF »

 

 

 

Overtuigd van de kracht van KRINNER? Neem dan contact met ons op.