Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@jonkersschroeffundering.nl

Schuur fundering

Bij het bouwen van een schuur of kapschuur is een goede fundering zeer belangrijk. De meest snelle en makkelijke manier om een stevige fundering voor een schuur aan te leggen is met een schroef fundering. De schroefpalen draait u gemakkelijk in de grond, waarmee het gebruik van betonblokken overbodig wordt. De schuur fundering beschadigd de omliggende grond op deze manier niet.

Bij het gebruik van een schroef fundering voor uw houten schuur, is het storten van beton niet nodig. Hierdoor blijft het gebruikte hout in de constructie van uw nieuwe houten schuur droog. Dit, in tegenstelling tot wanneer u een betonnen fundering plaatst, waarbij het hout weer vochtig zal worden.

Na het aanleggen van de stalen fundering, kan de fundering direct belast worden. Er zijn geen wachttijden voor uitharden waardoor de bouw van de schuur direct na het aanleggen van de fundering al van start kan gaan. Meer informatie over de verschillende typen schroeven kunt u vinden in de belastingtabel.

Doordat Jonkers schroef funderingen nauwkeurig loodrecht te monteren zijn, loopt u geen risico op het slecht sluiten van de ramen of deuren van uw schuurtje, door het toedoen van een scheef geplaatste fundering.

offerte-aanvraag-cta Of u nou een kleine kapschuur of een grote houten schuur wilt bouwen. De schroef fundering is geschikt voor alle maten schuur of kapschuur en kan ook weer gemakkelijk verwijderd of verplaatst worden. Hierdoor is een schroef fundering een duurzame keuze voor uw nieuwe schuur.

 

Lang nadenken over de fundering keuze van uw schuur is dan ook niet nodig. Een schroef fundering is zowel voordelig in prijs als in tijd. Het bouwen van uw nieuwe schuur kan dus meteen van start gaan.

Wilt u meer informatie over waarom een schroef fundering goed past bij de bouwplannen van uw schuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte / informatie aanvragen

Naam *

Woonplaats *

Telefoon *

Email *

Bericht *