Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@jonkersschroeffundering.nl

Schroeffundering tuinhuis

Heeft u plannen om dit voorjaar de tuin uit te breiden met een houten tuinhuis of misschien zelfs om een eigen tuinhuisje te bouwen? Dan is een goede fundering natuurlijk onmisbaar. Zonder stevige fundering zal uw zelfgebouwde tuinhuis al snel gaan verzakken. Zonde van uw werk en tijd, zeker omdat het aanleggen van een goede fundering helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Een schroef fundering is snel en gemakkelijk aan te leggen in uw tuin. Graven of beton storten is niet nodig, waardoor de bodemomgeving van het schroef fundament niet zal worden beschadigd. Geluidloos wordt de schroef fundering voor uw tuinhuis in de grond gedraaid, waarna er geen verdere schade aan uw tuin zal zijn en sjouwen met zware betonblokken overbodig wordt.

Met een schroefpaal kunt u ook uitstekende blokhut fundering maken. Een blokhut kan een geweldige aanwinst zijn voor de tuin, mits het een goede fundering heeft. Als u kiest voor een houten tuinhuisje of blokhut vanwege het milieuvriendelijke karakter van het hout, wilt u uiteraard ook een verantwoorde keuze maken voor de fundamenten. Schroef funderingen beschadigen de omliggende grond niet, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor milieuvriendelijke houtbouw.

offerte-aanvraag-cta

De schroef fundering is veelzijdig toepasbaar, ook als u uw blokhut of tuinhuis op kleigrond of veengrond bouwt. Meer informatie over de juiste fundament keuze vindt u op onze belastingtabel pagina.

Zeker ook niet onbelangrijk, is dat de schroef fundering voor tuinhuis of blokhut van Jonkers verplaatsbaar en herbruikbaar is, waardoor onze tuinhuis fundering niet alleen tijd bespaard, maar ook kosten. Een schroef fundering voor uw tuinhuis is dus zowel een verstandige als een voordelige keuze.

 

Offerte / informatie aanvragen

Naam *

Woonplaats *

Telefoon *

Email *

Bericht *