Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@jonkersschroeffundering.nl

Houtskeletbouw fundering

Moderne bouw met klassieke materialen. Houtskeletbouw is terug van weggeweest en past perfect bij de Scandinavische woontrend van dit moment. Een houtskeletbouw fundering moet zeer stevig en praktisch zijn. Daarom passen onze schroef funderingen uitermate goed bij een houtskeletbouw project. Naast dat de schroefpalen gemakkelijk, snel en geluidloos in de grond gedraaid kan worden, is het storten van nat beton niet nodig. Vocht uit het natte beton zal daardoor ook niet in het hout trekken, wat de risico’s van bouwen met hout zal verminderen.

Na het plaatsen, kan de schroef fundering gemakkelijk weer verwijderd en verplaatst worden. Daarbij brengt de schroef fundering geen verdere schade aan, aan de omliggende grond. Hierdoor gaat een schroef fundering zeer lang mee en is het een duurzame keuze voor uw houtskeletbouw.

offerte-aanvraag-ctaBovendien kan de schroef fundering na bevestiging direct belast worden en kan de bouw van uw nieuwe houtskelet garage, huis of ander onderkomen meteen van start gaan. Er zijn geen wachttijden voor het uitharden van beton, waardoor kostbare bouwtijd wordt bespaard. Een schroef fundering is geschikt voor alle soorten ondergronden. Of het nou gaat om zandgrond, veengrond of kleigrond, er is altijd een passende schroef fundering voor uw houtskeletbouw project.

Voor meer informatie over de belastbaarheid van onze schroef funderingen, kijkt u in de belastingtabel. Jonkers schroef funderingen biedt voor ieder formaat of gewicht houtskeletbouw een passende oplossing. Voor verdere vragen over wat een schroef fundering kan doen voor uw houtskeletbouw kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

 

Offerte / informatie aanvragen

Naam *

Woonplaats *

Telefoon *

Email *

Bericht *