Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@jonkersschroeffundering.nl

Fundering woning

Een aanbouw kan veel doen voor de ruimte in huis. Vaak kan met een kleine aanbouw al een groots effect bereikt worden door relatief veel extra lichtinval in uw woonkamer. Het uitbouwen van uw woning geeft u het gevoel dat u in een compleet nieuw huis woont, zonder te hoeven verhuizen.

Of het nou om een goedkope uitbouw of een luxe aanbouw gaat, ook voor een aanbouw is het plaatsen van een goede fundering uitermate belangrijk. Het zou zonde zijn als uw nieuwe woonruimte zou gaan verzakken of als de dubbele openslaande deuren naar uw terras niet goed zouden sluiten.

Schroef funderingen zijn gemakkelijk en snel in de grond te draaien, zonder dat er trillingen nodig zijn. Hierdoor worden er geen muren beschadigd bij het plaatsen van de schroef fundering. Ook is een schroef fundering direct te belasten, waardoor de bouw van de uitbouw direct van start kan gaan.

Ook voor een uitbouw van hout is een schroef fundering zeer geschikt. Omdat er geen nat beton nodig is bij het plaatsen van een schroef fundering, zal het hout voor de uitbouw ook droog blijven.

offerte-aanvraag-ctaDe schroef fundering voor uw uitbouw zal snel en geluidloos in de grond worden gedraaid. Hierbij wordt de omliggende grond niet beschadigd en hoeft u geen extra oppervlak van uw tuin af te graven wanneer u de aanbouw fundering aanlegt. Jonkers schroef funderingen zijn geheel milieuvriendelijk en gemakkelijk te demonteren en te verplaatsen. Hierdoor is een schroefpaal een duurzame en voordelige keuze voor uw aanbouw.

Meer leren over wat een schroef fundering voor uw uitbouw kan doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Offerte / informatie aanvragen

Naam *

Woonplaats *

Telefoon *

Email *

Bericht *