Rossum (Gld)
06 - 51 986 933
info@jonkersschroeffundering.nl

Fundering Veranda

Lange zomeravonden op uw terras of in de lente de tuin langzaam groener zien worden op uw veranda. Ziet u het al voor zich?

Met Jonker schroef funderingen is die droom dichterbij dan u denkt. Het bouwen van een terras of veranda wordt een stuk gemakkelijker door het gebruik van schroef fundering. De schroefpaal wordt snel en geluidloos in de grond gedraaid, waarbij er geen verdere schade ontstaat aan de omliggende grond.

 

Na het aanbrengen van de schroef fundering kan er meteen op gebouwd worden. Of u nu zelf een veranda bouwt of een veranda laat bouwen, een schroef fundering is een voordelige en duurzame keuze. Behalve snel aanbrengen, is een schroef fundering ook weer snel en gemakkelijk te verwijderen of verplaatsen. De draagkracht van de schroef fundering doet niet onder voor een betonnen fundering en heeft veel minder voeten in aarde wat betreft het bouwproces.

Bovendien heeft het plaatsen van een schroef fundering geen ingewikkeld proces, waardoor onnodige kosten gespaard kunnen worden. Zo blijft de prijs van uw nieuwe veranda ook een stuk aantrekkelijker. Voor actuele prijzen en informatie over welke schroef fundering het beste past bij uw terras, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

offerte-aanvraag-ctaOok voor het bouwen van een houten veranda is een schroef fundering een uitkomst. Doordat het gebruik van beton overbodig is, zal het vocht uit het beton ook niet in het hout trekken, waardoor het droge hout van uw houten veranda ook echt droog blijft.

Met een goede fundering is de droom van een terras of veranda dichterbij dan u denkt. Neem nu contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte / informatie aanvragen

Naam *

Woonplaats *

Telefoon *

Email *

Bericht *